ГоловнаПолітика

Новий міністр економіки не задекларував особняк під Києвом і квартиру в Москві, - "Схеми"

У декларації претендента на посаду міністра Петрашко вказав тільки квартиру в Києві площею 90 м².

Новий міністр економіки не задекларував особняк під Києвом і квартиру в Москві, - "Схеми"
Игорь Петрашко
Фото: agropolit.com

Новий міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко не вніс до декларації нерухомість в Київській області та Москві. Про це йдеться в програмі журналістських розслідувань "Схеми", передає Радіо Свобода

"Петрашко не вказав у своїй майновій декларації квартиру в Москві, частка в якій належить його дружині - громадянці Росії, особняк в селі Романків під Києвом і два позашляховики", - йдеться в програмі.

Розслідувачі дізналися, що площа будинку в Київській області становить 409 м², а площа території - 15 соток. Офіційно його власником є дружина міністра Світлана.

За даними "Схем", їй також належить не зазначена в декларації Ігоря Петрашка третина (разом з матір'ю і братом) квартири в Донському районі Москви, її загальна площа - 109 м².

У реєстрі МВС також згадуються автомобілі "Suzuki Vitara S" 2016 року випуску і "Land Rover Range Rover Sport", випущений в 2017 році, які належать Петрашкові.

У своїй декларації претендента на посаду міністра Петрашко вказав тільки квартиру в Києві площею 90 м².

Ігоря Петрашка призначили міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 17 березня. До цього він був заступником генерального директора агрохолдингу Ukrlandfarming.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram