ГоловнаПолітика

Комітет з питань здоров'я нації йде на карантин, - нардеп Зінкевич

Коронавірус підхопив нардеп, який був присутній на всіх робочих групах з напрацювання законопроєкту щодо запобігання Covid-19.

Комітет з питань здоров'я нації йде на карантин, - нардеп Зінкевич

Комітет з питань охорони здоров'я Верховної Ради в повному складі йде на 14-денний карантин.

Про це ввечері 21 березня повідомила секретар Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування нардеп від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич.

"Захворів на коронавірус ще один наш колега, який був присутній на всіх робочих групах з напрацювання законопроєкту щодо запобігання Covid-19. Подивимося, чи вдасться найближчим часом організувати засідання комітету онлайн, адже він зараз один з найважливіших", - написала вона у фейсбуці.

Прізвища колеги, який заразився коронавірусом,  Зінкевич не зазначила.

Нардеп додала, що вона здала тест на коронавірус, але ще чекає результатів.

"Але, незалежно від результатів, карантин обнуляється з дня виявлення нового хворого, тобто ізоляція ще 14 днів", - наголосила вона.

Нагадаємо, станом на вечір 21 березня, зараження коронавірусною інфекцією підтверджено тільки в одного парламентарія  - члена групи "Довіра" Сергія Шахова. Через це члени екологічного комітету Ради, на засіданні якого Шахов був присутній 12 березня, вирішили самоізолюватись на 14 днів.

Сьогодні в Шахова діагностували пневмонію, він був госпіталізований в Олександрівську лікарню.

Увечері сьогодні нардеп повідомив про виявлення коронавірусу у свого колеги Сергія Вельможного і його сина, але сам Вельможний цю інформацію спростував.

Сергій Вельможний - член Комітету з питань правової політики.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram