ГоловнаПолітика

"Європейська солідарність" пропонує використовувати свою мережу партосередків для волонтерської допомоги

А також готова делегувати своїх представників до робочої групи для напрацювання антикризових рішень.

"Європейська солідарність" пропонує використовувати свою мережу партосередків для волонтерської допомоги
Фото: eurosolidarity.org

Партія «Європейська Солідарність» готова, використовуючи свою регіональну мережу партійних осередків, активістів та прихильників, надавати волонтерську допомогу в усіх регіонах України і закликає всіх небайдужих приєднатися до цього руху. Про це інформує сайт партії

"Йдеться насамперед про підтримку громадян із групи ризику – це пенсіонери, люди похилого віку, люди з інвалідністю, які потребують безпечної доставки продуктів харчування та ліків. Усвідомлюючи, що на передовій боротьби із епідемією коронавірусу сьогодні перебувають медичні працівники, «Європейська Солідарність» закликає всіх співгромадян згуртуватися навколо підтримки медиків та їхніх родин. Ми маємо вимагати від влади достатніх заходів безпеки медпрацівників, забезпечення лікарень необхідним обладнанням, а людей, які будуть у цілодобовому режимі рятувати життя і здоров’я, – відповідними соціальними гарантіями, транспортом та іншими ресурсами, необхідними для ефективної роботи у надзвичайній ситуації", - йде мова в заяві.

У партії також зазначають, що готові делегувати своїх представників до робочої групи для напрацювання антикризових рішень.

"Водночас ми застерігаємо владу від бажання, прикриваючись надзвичайними заходами карантину, остаточно сконцентрувати всі повноваження Офісом президента і швидко протягнути незаконні, антидемократичні і відверто капітулянтські рішення та законопроєкти. Вважаємо неприпустимим, використовуючи епідемію, невмотивоване обмеження громадянських прав і свобод...Ми застерігаємо владу від спроб вирішити свої політичні задачі коштом національних інтересів України", - резюмували в "ЄС".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram