ГоловнаПолітика

Ірпінська міськрада на закритому голосуванні в "турборежимі" розглянула 154 питання

Депутати засідали в масках і прийняли низку рішень.

Ірпінська міськрада на закритому голосуванні в "турборежимі" розглянула 154 питання
Фото: Михайлина Скорик / Facebook

Міська рада Ірпеня Київської області провела закрите засідання, на якому розглянула 154 питання.

Про це повідомила у фейсбуці журналістка Михайлина Скорик.

"Щойно в Ірпені закінчилася сесія міської ради. Ці люди в масках, обрані від партій «Нові обличчя», "Блок Петра Порошенка", "Блок Юлії Тимошенко", УКРОП і Партії захисників Вітчизни, щойно закритому турборежимі проголосували 154 питання", - написала вона.

За словами Скорик, більшість питань стосувалися виділення земельних ділянок.

"Переважна більшість - виділення землі. Коронавірусу стосувався лише один виступ і один проєкт рішення. Це - зміни до бюджету в рамках «допорогової суми» для ремонту інфекційного відділення Ірпінської міської лікарні в Бучі. Того самого, якого не ремонтували 15 років. Як непотрібне для стимулювання будівельного бізнесу", - додала журналістка.

Перший заступник мера міста заявив, що для того, щоб зібрати всю необхідну суму, треба "скинутися" депутатам, бізнесу та суспільству, тому що виділених коштів не вистачає, а ремонт хочуть зробити за три тижні.

Водночас депутати сьогодні виділили понад 1,5 млн гривень на соціальну допомогу через програму "Турбота" і підтримку ветеранів.

Нагадаємо, у вівторок, 17 березня, Верховна Рада України зібралася незвично, о 8 годині ранку, на позачергове засідання. Це пов'язано з тим, що на звичайному засіданні депутати не можуть розглядати нічого, окрім сотень правок до законопроєкту про продаж землі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram