ГоловнаПолітика

Шмигаль назвав коронавірус "проблемою номер один"

В Україні підтверджено один випадок коронавірусу.

Шмигаль назвав коронавірус "проблемою номер один"
Денис Шмыгаль
Фото: gk-press.if.ua

Призначений напередодні на пост прем'єр-міністра Денис Шмигаль заявив, що найбільшою порблемою на сьогоднішній день є поширення коронавірусу.

Про це він сказав на ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Сьогодні проблема номер один - це, звичайно, коронавірус, який поширюється по Європі і зафіксований в Україні. Це проблема сьогоднішнього, завтрашнього дня", - заявив глава Кабміну.

Шмигаль зазначив, що у новопризначеного уряду є низка проблем, які потрібно вирішувати негайно.

"Є низка проблем, які потрібно вирішувати в цьому році, є низка проблем, які вимагають стратегічного підходу, зваженого підходу ... Вважаю, що з цим урядом ми гідно зустрінемо сьогоднішні виклики", - сказав Денис Шмигаль.

Прем'єр додав, що 5 березня на першому засіданні уряду було розширено і посилено склад антикризового штабу з перешкоджання поширення коронавірусу в Україні і на цей момент є бачення, як рухатися в цьому напрямку.

Як повідомлялося, 4 березня Рада призначила новим прем'єр-міністром Дениса Шмигаля, який раніше займав пост віцепрем'єр-міністра - міністра розвитку громад і територій.

Нагадаємо, 3 березня в Україні зареєстрували перший випадок коронавірусу - в Чернівецькій області чоловік захворів після поїздки в Італію з дружиною. Є ще кілька підозр у людей, які недавно повернулися з країн Європи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram