ГоловнаПолітика

Зустріч з послами G7 і ЄС Зеленський провів у Полтаві

Учасники зустрічі в неформальній обстановці обговорили майбутнє України.

Зустріч з послами G7 і ЄС Зеленський провів у Полтаві
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Полтавську область зустрівся з послами країн "Великої сімки" (G7) і главою представництва ЄС в Україні Матті Маасікасом.

Пресслужба глави держави повідомляє, що учасники зустрічі в неформальній обстановці обговорили питання подальшого курсу України.

"Зокрема, Президент наголосив на незмінності обраного курсу на реалізацію урядом і Верховною Радою політики, спрямованої на забезпечення благополуччя, безпеки, захисту прав і свобод українців, а також на створення сильної правової держави, яке служить громадянину. Він підкреслив, що перезавантаження Кабінету Міністрів має на меті поліпшення результативності роботи виконавчої влади і не вплине на проголошені пріоритети у внутрішній та зовнішній політиці", - йдеться в повідомленні.

Володимир Зеленський подякував главам дипломатичних представництв країн G7 і Європейського Союзу за практичну допомогу і політичну підтримку обраного Україною шляху реформ.

Нагадаємо, 4 березня Рада на позачерговому засіданні відправила у відставку уряд Олексія Гончарука, призначила прем'єром Дениса Шмигаля і затвердила склад нового Кабміну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram