ГоловнаПолітика

Новому міністру довелося виправдовуватися перед "слугами" за підтримку Порошенка

Немчінов заявив, що шкодує, "що постив неправду".

Фото: Facebook

Нового міністра Кабінету Міністрів Олега Немчінова на засіданні фракції "Слуга народу" змусили виправдовуватися за підтримку п'ятого президента Петра Порошенка, яку він раніше висловлював у соцмережах. Про це LB.ua повідомили джерела у фракції.

"На фракції міністр Кабінету Міністрів Немчінов перед усією фракцією пояснював свою політичну позицію під час передвиборної кампанії", - сказав депутат.

Цю інформацію в Telegram підтвердив нардеп "СН" Олександр Качура. За його словами, Олега Немчінова змусили публічно пояснювати свої пости у Facebook.

"Я шкодую, що постив неправду про "Слугу народу" і Зеленського. Усі факти про Зеленського були поширені з недостовірних джерел. Коли я пізнав Зеленського особисто - змінив кардинально думку", - переказав Качура слова міністра Кабміну.

Також депутат Олександр Дубінський звернувся до прем'єра з питанням про розгляд повернення Дмитра Дубілета на посаду міністра Кабінету Міністрів.

На засіданні фракції також був новий прем'єр Денис Шмигаль.

"Почалася фракція перед позачерговим засіданням у конференц-залі, як зазвичай. Приїхав прем'єр. Обговорюємо поточні питання. За відставку Рябошапки рішення прийнято. Про призначення нового генпрокурора поки що не йдеться", - повідомило джерело.

Нагадаємо, після відставки прем'єра Олексія Гончарука і призначення на цю посаду Дениса Шмигаля змінилося більшість міністрів. Замість Дмитра Дубілета міністром Кабміну став Олег Немчінов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram