ГоловнаПолітика

Сюмар заявила, що справи проти Порошенка є політично мотивованими

На її думку, це підтверджує недавнє висловлювання Арахамії про причини звільнення Рябошапки.

Сюмар заявила, що справи проти Порошенка є політично мотивованими
Виктория Сюмар
Фото: mediananny.com

Нардеп від фракції "Європейська солідарність" Вікторія Сюмар заявила, що влада боїться лідера опозиції Петра Порошенка, тому намагається його усунути через політично мотивовані кримінальні розслідування. Про це повідомили в пресслужбі "ЄС"

"Напевно, це страх політичної конкуренції, в першу чергу. І бажання зачистити як інформаційне, так і політичне поле від тих політиків, які можуть бути ефективними, які можуть рухати Україну в бік інтеграції з Європейським Союзом, і які мають відповідні політичні команди, які можуть змінити ситуацію в країні", - висловилася нардеп.

За її словами, заява глави фракції "Слуга народу" Давида Арахамії про причини незадоволення роботою генпрокурора Руслана Рябошапки тільки підтверджує гіпотезу про політично мотивовані переслідування.

"Думаю, що це зізнання Арахамії є абсолютно промовистим - коли з одного боку всі говорять, що не втручаються в діяльність незалежних правоохоронних органів, але звільняють генерального прокурора, тому що він відмовляється підписувати абсолютно абсурдні підозри", - зазначила Вікторія Сюмар.

Нагадаємо, Арахамія назвав справу Порошенка останньою краплею проти Рябошапки.

"Останньою краплею, напевно, стало непідписання [підозри] щодо пана Порошенка. Тому що все готове до підписання підозри, але ніхто цього нічого не робить", - сказав Арахамія в коментарі журналістам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram