ГоловнаПолітика

Депутат від "Голосу" подарувала новому прем'єру Шмигалю мішок з іграшковими котами

Юлія Клименко вважає голосування пакетом по суті голосуванням за "кота в мішку".

Фото: Макс Требухов

Депутат від партії "Голос" Юлія Клименко подарувала новому прем'єр-міністру Денису Шмигалю мішок з іграшковими котами.

Під час обговорення кандидатури нового прем'єра Клименко зазначила, що депутати голосуватимуть за склад нового Кабміну списком. Клименко заявила, що по суті таке голосування є голосуванням за "кота в мішку", оскільки депутати не можуть ставити запитання кандидату на посаду міністра.

Після цього вона вручила Шмигалю мішок з іграшковими котами.

"Про всяк випадок ми вам подаруємо кота в мішку. І хочемо, щоб ви витягли своїх "котів" з мішка і показали українським громадянам... Виймайте котів з мішка, покажіть людям правду, покажіть, як ви будете реформувати країну", - сказала Клименко.

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Зазначимо, що п'ятий президент України Петро Порошенко неодноразово порівнював стратегію свого наступника Володимира Зеленського з "котом у мішку".

Нагадаємо, сьогодні Рада звільнила Олексія Гончарука та його уряд і призначила новим прем'єром Дениса Шмигаля, який ще минулого року працював директором ТЕС, а до сьогодні був віцепрем'єром і міністром розвитку громад і територій.

Шмигаль вніс до Ради подання про призначення 10 міністрів і трьох віцепрем'єрів. Ще двох міністрів запропонував президент Зеленський. Без міністрів поки що будуть Міністерство розвитку економіки і сільського господарства, Міністерство розвитку і захисту навколишнього середовища, Міністерство освіти і науки, Міністерство культури.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram