ГоловнаПолітика

Качура: економічний блок Кабміну треба міняти

"Ми повинні посилювати позицію уряду загалом у ключових міністерствах".

Качура: економічний блок Кабміну треба міняти
Александр Качура (архив)
Фото: Эскандер Ганиев

Народний депутат із фракції "Слуга народу" Олександр Качура вважає, що необхідно змінити економічний блок Кабінету Міністрів.

Про це він заявив у коментарі журналістам у кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент LB.ua.

"Те, що у нас зменшуються надходження до бюджету, що в нас на митниці корупцію не зупинили. От тільки вчора підприємці говорили, що в них вимагають по $1 тис. за контейнер, за те, щоб розмитнити товар... Він у них уже там пропав... І рішення суду є, щоб повернули, але їм не повертають... От про ці питання я буду говорити", - сказав Качура.

"Я точно не збираюся прикривати невдачі, але ми повинні посилювати позицію уряду загалом у ключових міністерствах, а саме - економічний блок потрібно міняти... Тому що політика, яка на сьогодні там проводиться, - це політика, яка означає відстоювання якихось неукраїнських інтересів. Мається на увазі - іноземних інтересів... Але ж було задекларовано, що українець - на першому місці всіх реформ. А у нас виходить, що нічого для поліпшення соціальних стандартів не робиться, при цьому ми посилено налагоджуємо відносини з МВФ і іншими організаціями. Я вважаю, що це питання необхідно кардинально міняти", - додав нардеп.

Нагадаємо, на 4 березня скликають позачергове пленарне засідання Верховної Ради, на якому, як очікується, розглянуть кадрові питання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram