ГоловнаПолітика

Аваков порівняв Суркова з "шавкою, яка намагається гавкати на слона"

"Україна живе незалежно від уявлення про неї відставного шовініста".

Аваков порівняв Суркова з "шавкою, яка намагається гавкати на слона"
Фото: Пресс-служба Кабмина

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що після звільнення помічника президента РФ Владислава Суркова, який був куратором терористичних утворень "Л/ДНР" від Кремля, політика Росії стосовно України не змінилася.

Про це міністр заявив у коментарі hromadske.

"Я не спостерігаю зміни команди досі. Дійсно Сурков пішов, але навіть ті люди, які постійно брали участь у Мінських переговорах і приїжджали з Сурковим, продовжують приїжджати. Можливо, потрібен час, щоб зрозуміти, як зміниться політика з приходом Козака на цю позицію", - зазначив Пристайко.

Нагадаємо, колишній помічник президента РФ Владислав Сурков дав перше інтерв'ю після своєї відставки. Під час інтерв'ю Сурков заявив, що України не існує, а "на українському напрямку" потрібно використовувати тільки силу.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, своєю чергою, прокоментував це інтерв'ю, зазначивши, що "Сурков - зі своїми перлами про Україну - виглядає, як закомплексований "стратег", який думає про себе більше, ніж варто - як та шавка, котра намагається гавкати на слона, відчуваючи в цьому свою велич".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram