ГоловнаПолітика

Путін заявив, що сподівається домовитися із Зеленським про поліпшення відносин РФ і України

При цьому він сказав, що позиція українського президента після саміту в Парижі "викликає питання".

Путін заявив, що сподівається домовитися із Зеленським про поліпшення відносин РФ і України

Президент РФ Володимир Путін заявив, що сподівається домовитися з українським президентом Володимиром Зеленським про поліпшення відносин між країнами. Про це він повідомив російському інформагентству ТАСС.

"Надія вмирає останньою, [така ймовірність] є", - сказав Путін.

При цьому президент країни-агресора заявив про зміну позиції Володимира Зеленського після саміту в нормандському форматі.

"На жаль, от він приїхав із Парижа і почав говорити про те, що треба переглядати Мінські угоди. Це викликає питання", - заявив він.

Путін констатував, що Москві і Києву вдалося "домовитися про обмін утримуваними особами", а також про угоду щодо транзиту російського газу через Україну.

Нагадаємо, 14 лютого президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним і обговорив з ним виконання домовленостей, досягнутих на зустрічі в нормандському форматі.

Також обговорювалася підготовка наступної зустрічі лідерів країн Нормандської четвірки. Саміт був запланований на квітень, але до його проведення необхідно провести новий обмін утримуваними особами і відвести війська в трьох нових точках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram