ГоловнаПолітика

Зеленський попросив не називати Україну корумпованою країною, бо це вже не так

Такі заяви псують імідж України, який він намагається змінити.

Зеленський попросив не називати Україну корумпованою країною, бо це вже не так
Фото: https://www.president.gov.ua/

Президент Володимир Зеленський під час виступу на Мюнхенській конференції з питань безпеки попросив більше не називати Україну корумпованою державою, бо це вже не так.

Зокрема, президент згадав Трампа, який раніше висловлювався про Україну як про одну з найбільш корумпованих країн у світі.

"Це неправда. Коли у мене була зустріч з президентом Трампом, і він говорив, що у попередні роки Україна була така корумпована. Я йому чесно сказав: ми боремося з корупцією, боремося щодня, однак, будь ласка, припиніть говорити, що Україна - це корумпована країна. Тому що це вже не так. Ми хочемо змінити наш імідж", - зазначив Зеленський.

"Подивіться на нашу команду. У вас є всі інструменти, щоб перевірити - ФБР тощо. Що ми вкрали за наше життя? Всі гроші, які я маю, я заробив завдяки своєму таланту. Крапка. У нас нова команда і ніхто з них нічого не вкрав з бюджету. Ми платили податки. Тому ви повинні припинити говорити таке про Україну", - наголосив український президент.

Раніше повідомлялося, що Зеленський обурився щодо плану завершення війни на Донбасі, який напередодні опублікували на сайті Мюнхенської конференції, а потім видалили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram