ГоловнаПолітика

"Слуга народу" офіційно оголосила своїм офісом КВЦ "Парковий"

У ньому проходили виборчі кампанії Зеленського і СН.

"Слуга народу" офіційно оголосила своїм офісом КВЦ "Парковий"
Евгения Кравчук
Фото: Диана Буцко

Партія "Слуга народу" обрала своїм офісом конгресно-виставковий центр "Парковий". Про це в коментарі LB.ua перед початком з'їзду оголосила заступниця голови фракції Євгенія Кравчук.

"Ми вирішили, що це буде офіс партії для різних наших структур", - сказала Кравчук.

Нардеп нагадала, що саме в "Парковому" проходили виборчі кампанії Володимира Зеленського та партії "Слуга народу".

У громадському хабі партії проводитимуть з'їзди, збори голів ОТГ та місцевих депутатів. Зокрема, сьогодні і завтра пройдуть тренінги для обраних голів ОТГ від партії "Слуга народу".

Крім того, сьогодні в "Парковому" пройде з'їзд "Слуги народу", де партію оголосять центристською політсилою і оберуть Вищу раду партії.

Нагадаємо, у травні 2019 року ідеолог партії Руслан Стефанчук назвав "Слугу народу" лібертаріанською. Але вже через кілька місяців лідер партії Дмитро Разумков сказав, що не згоден зі Стефанчуком, тому що в соціальній сфері піти шляхом лібертаріанства неможливо.

У листопаді новим головою партії був обраний Олександр Корнієнко. Відразу після обрання він заявив, що "Слуга народу" відійде від ідеології лібертаріанства. "Ліберальні ідеї не всіма підтримуються, треба шукати компроміс із соціалістичними", - зазначив Корнієнко. У листопаді Корнієнко назвав "Слугу народу" центристською партією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram