ГоловнаПолітика

"Слуга народу" Смаглюк назвала коронавірус "маркетинговим ходом", але запаслася масками

"Про всяк випадок" нардеп купила 10 респіраторів по 150 гривень.

"Слуга народу" Смаглюк назвала коронавірус "маркетинговим ходом", але запаслася масками
Ольга Василевская-Смаглюк
Фото: facebook.com/ukrjournalist

Народна депутатка від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк назвала коронавірус "маркетинговим ходом, аби продати більше масок".

В ефірі телеканалу "Наш" колишня журналістка заявила, що в їхній фракції є дві групи: ті, хто вважає коронавірус реальною загрозою, і ті, хто думає, що це маркетинговий хід, щоб продати побільше масок.

"У нашій фракції поділилися депутати на два табори: одні вважають, що коронавірус - це дійсно загроза, а інші - що це маркетинговий хід, щоб продати побільше масок. Я належу до другої категорії, вважаю, що це маркетинговий хід, але про всяк випадок запаслася респіраторами, купила 10 штук по 150 гривень, щоб було", - сказала нардеп.

За її словами, на засіданні Кабміну 12 лютого питання загрози коронавірусу взагалі не порушувалося.

"Я думаю, що українська влада, як завжди, сподівається на ситуацію "а раптом пронесе", - підсумувала Василевська-Смаглюк.

Нагадаємо, напередодні заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що українська влада робить усе можливе, щоб не допустити проникнення коронавірусу в Україну.

Поки що відомо про двох українців, інфікованих новим вірусом. Обидва - члени екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess, що перебуває в Японії.

Загальна кількість жертв коронавірусу в Китаї перевищила 1350 осіб, а заражених майже сягнула 60 тисяч.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram