ГоловнаПолітика

Рада розглянула 184 з 4018 поправок до законопроєкту про землю

Процес розгляду триватиме 7 лютого.

Рада розглянула 184 з 4018 поправок до законопроєкту про землю
Фото: Lb.ua

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук оголосив про закриття вечірнього засідання, на якому розглядали поправки до законопроєкту про ринок землі.

Відповідне рішення він оголосив близько 19:30, процес голосування за поправки до документа триватиме 7 лютого. Всього до законопроєкту підготували понад 4000 поправок, розглянули трохи більше сотні.

"Шановні друзі, 19:29. Давайте все таки закриємо сьогоднішнє засідання і зустрінемося завтра вранці. Я оголошую вечірнє засідання закритим, - оголосив Стефанчук під крики депутатів "Браво!".

Нагадаємо, що 6 лютого з затримкою і після бійки Рада почала розгляд у другому читанні законопроєкту №2178-10 про ринок землі.

Спікер парламенту Дмитро Разумков попросив Стефанчука вести засідання, оскільки його місце в президії зайняла лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Попутно він сказав Тимошенко, що негарно "займати місце іншого, якщо воно не ваше сьогодні".

Тимошенко під час блокування президії проти прийняття закону про ринок землі відірвала дроти у головного мікрофона на місці Разумкова, чим пошкодила собі палець.


Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram