ГоловнаПолітика

У "Слузі народу" вибачилися за висловлювання свого депутата Брагаря

Не готовим до прямих ефірів депутатам порадили відмовитися від участі в ток-шоу.

У "Слузі народу" вибачилися за висловлювання свого депутата Брагаря
Евгений Брагарь
Фото: скриншот

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук вибачилася за висловлювання свого колеги за партією нардепа Євгена Брагаря.

В ефірі телеканалу "112 Україна" Брагар відповів на запитання пенсіонерки з Кіровоградської області, як прожити, якщо вся пенсія йде на оплату комуналки: "Якщо собака у дворі елітної породи, вона може її продати будь-якої миті і спокійно заплатити".

"Хочу вірити, що він дійсно мав на увазі тільки зловживання в отриманні субсидій та інших соціальних пільг тим, хто матеріально забезпечений (депутатам-мільйонерам, які не соромилися отримувати відшкодування за житло в Києві, привіт!)", - написала Кравчук на своїй сторінці у фейсбуці.

Вона висловила сподівання, що ця ситуація стане уроком для тих, хто шукає швидкої популярності. І порадила депутатам, не готовим до прямих ефірів, відмовитися від участі в ток-шоу і займатися законодавчою роботою.

"Від імені керівництва фракції прошу вибачення у всіх, кого могли образити такі слова Євгена Брагаря. Ми їх не підтримуємо, це не є і не може бути нашою позицією", - висловилася Кравчук.

Водночас Брагар на своїй сторінці у фейсбуці написав, що йому "прикро, що висловлювання стосовно субсидій викликали таку бурхливу реакцію". Нардеп також вибачився.

"Я є новим обличчям в політиці і не навчився відповідати на чутливі питання. Всі ми маємо бабусь, дідусів, батьків, які отримують досить низькі пенсії. Хочу наголосити, що не мав на меті когось образити, тільки хотів звернути увагу на випадки несправедливості, коли люди, які не потребують допомоги, користуються субсидіями, приховуючи маєтки і свій розкішний спосіб життя", - написав Брагар.

Нагадаємо, раніше Євген Брагар написав заяву в поліцію на волонтерку Настю Конфедерат, яка разом зі своєю подругою перервала поїздку в автобусі "Луцьк-Київ" через відмову вимкнути там серіал російською мовою. Брагар також заступився за водія цього автобуса і сказав, що не допустить його звільнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram