ГоловнаПолітика

Порошенко: Україна повинна дотримуватися євроінтеграційного вектора

Експрезидент перебуває з візитом у Брюсселі.

Порошенко: Україна повинна дотримуватися євроінтеграційного вектора
Фото: eurosolidarity.org

Україна має забезпечити збереження євроінтеграційного вектора розвитку, і не можна допустити, щоб за розмовами про євроінтеграцію саботувався процес цих реформ. Про це у Брюсселі заявив п’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко

«Ви пам’ятаєте про де-факто поразку України в ПАРЄ. Де фактично повернули Росію за бездіяльності окремих українців – у тому числі і з Міністерства закордонних справ. І сьогодні нам доводиться воювати за те, щоб не визнати мандат Росії. Для того, щоб вона несла відповідальність. Бо не може бути так, коли Росія є країною-агресором, Рада Європи робить кроки, нібито нічого не трапилося», – зазначив Порошенко. 

«І ми не можемо допустити «детоксикацію» Путіна – коли Путін буде повертатися в нормальне життя, стане «рукопотискаємим». Ми точно будемо робити все для того, щоб мотивувати Путіна припинити агресію проти нашої держави, щоб мотивувати Путіна відновити суверенітет і понести відповідну відповідальність за цю агресію», – наголосив Петро Порошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram