ГоловнаПолітика

ЦВК визнала народним депутатом Санченка замість Венедиктової

31-річний Олександр Санченко був GR-директором фестивалю Atlas Weekend.

ЦВК визнала народним депутатом Санченка замість Венедиктової
Фото: forum.creativity

Центральна виборча комісія визнала обраним та зареєструвала народного депутата України Олександра Санченка, члена партії "Слуга народу".

Про це інформує пресслужба ЦВК.

"Комісія визнала обраним і зареєструвала народного депутата України, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, Санченка Олександра Володимировича, 1988 року народження, який проживає в Києві, безпартійного, включеного до виборчого списку політичної партії "Слуга народу" під №137", - йдеться в повідомленні,

Зазначається, що відповідне рішення було ухвалено на підставі отриманої постанови Верховної Ради про дострокове припинення повноважень депутата Іриною Венедиктовою.

Народний депутат Ірина Венедиктова, яка була третім номером у виборчому списку "Слуги народу", пішла з Верховної Ради у зв'язку з призначенням тимчасовою виконувачкою обов'язків голови Державного бюро розслідувань.

За дострокове припинення її повноважень у вівторок, 14 січня, проголосували 340 депутатів.

Венедиктова очолює ДБР тимчасово, до проведення конкурсу та призначення його переможця.

31-річний Олександр Санченко, який вказаний 137-м номером у списку партії, народився в Сумах, здобув фінансову освіту в Міжнародному університеті фінансів та у сфері ділового адміністрування в Міжнародному інституті менеджменту. Працює директором з урядових відносин та корпоративної соціальної відповідальності фестивалю "Atlas Weekend".

До цього він заснував всеукраїнський конкурс краси, кмітливості і таланту "СтудМіс України", був співінціатором проєкту Kyiv Free Wi-Fi і координатором в Red Bull Ukraine.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram