ГоловнаПолітика

Зеленський вшанував пам'ять громадян Канади, які загинули в результаті авіакатастрофи в Ірані

Президент відвідав посольство Канади в Україні.

Президент Володимир Зеленський відвідав посольство Канади в Україні та вшанував пам'ять канадських громадян, загиблих у результаті катастрофи літака рейсу PS752 «Міжнародних авіаліній України» в Ірані.

Фото: president.gov.ua

Президент України зробив запис у книзі пам'яті, яку розмістили в посольстві біля меморіальної таблички з іменами жертв авіакатастрофи, інформує пресслужба глави держави.

Фото: president.gov.ua

«Колись людство винайшло літаки. Колись людство винайшло зброю. Але чи зможе колись людство винайти дієвий спосіб, щоб захистити себе від своїх же творінь? І чи зможе колись людство винайти слова, які змогли б описати наш загальний нестерпний біль через трагедію збитого «Боїнга-737»?» - написав президент України.

Фото: president.gov.ua

Володимир Зеленський зазначив, що історично Україна та Канада мають багато спільного, а зараз дві дружні країни, на жаль, об'єднує і спільне горе.

«Мої щирі співчуття сім'ям і близьким загиблих громадян Канади і України. Мої щирі співчуття сім'ям і близьким загиблих громадян інших держав - Ірану, Швеції, Великобританії та Афганістану. Вічна пам'ять загиблим!» - написав він у книзі пам'яті.

Під час спілкування з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Ларисою Галадзою глава держави висловив співчуття канадському народу у зв'язку з трагедією.

Фото: president.gov.ua

Раніше сьогодні Володимир Зеленський зустрівся з рідними загиблих українських громадян і пообіцяв, що держава буде надавати їм підтримку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram