ГоловнаПолітика

Перший виступ Яременка в Раді після секс-скандалу зустріли криками "ганьба"

"Слуги", навпаки, зустріли депутата оплесками.

Перший виступ Яременка в Раді після секс-скандалу зустріли криками "ганьба"
Фото: Рада ТВ

Опозиційні депутати Верховної Ради зустріли криками "ганьба" виступ голови комітету із зовнішньої політики Богдана Яременка, який уперше після жовтневого секс-скандалу вийшов за парламентську трибуну.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, Яременко доповідав з приводу проєкту постанови із заявою Верховної Ради щодо катастрофи літака МАУ.

Після того як спікер Дмитро Разумков заявив, що Яременко виступатиме з трибуни, в залі залунали крики і свист.

Депутати зі "Слуги народу", навпаки, вирішили підтримати оплесками Яременка, який спілкувався із секс-працівницями на робочому місці.

"Я вдячний колегам із більшості. Думаю, що оплески зараз недоцільні, ми розглядаємо питання про втрату життів громадян України та інших держав", - відповів на це Яременко.

Нагадаємо, 30 жовтня видання "Букви" повідомило, що Яременко (одружений чоловік, який має двох дітей) на пленарному засіданні листувався онлайн з повією й розпитував про "умови зустрічі". "Букви" опублікували фото листування з текстом: "Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний - табу. Година - 100 доларів. Дві години - 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна".

Яременко спочатку заявив, що спеціально спровокував журналістів, а листування була постановкою. Пізніше той самий ресурс опублікував ще одне листування нардепа. Він писав дівчатам, що одружений і що він "нова людина в політиці". Після цього Яременко попросив пробачення в дружини, дітей і президента.

Наступного дня Яременко звинуватив журналістів у "крадіжці особистого листування" і пригрозив судом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram