ГоловнаПолітика

РФ провела в Криму навчання потенційно ядерних ракет, на них побував Путін, - ЗМІ

Путін перебував на борту російського ракетного крейсера "Маршал Устінов".

РФ провела в Криму навчання потенційно ядерних ракет, на них побував Путін, - ЗМІ

Президент РФ Володимир Путін укотре прибув в окупований Крим із порушенням норм міжнародного права й українського законодавства і побував на пусках потенційно ядерних ракет. Про це повідомив ресурс "Радіо Свобода" з посиланням на російські агентства із Севастополя.

Згідно з повідомленням, під час навчань, за якими спостерігав Путін, відбулися пуски крилатих ракет "Калібр", потенційно здатних нести ядерні боєзаряди, і нових гіперзвукових ракет "Кинджал".

При цьому Путін перебував на борту російського ракетного крейсера "Маршал Устінов", який базується в Сєвєроморську на півночі Росії й увійшов у Чорне море в рамках навчань.

Днями турецькі ЗМІ повідомляли про інцидент із цим крейсером, коли він проходив протоку Босфор біля Стамбула. Корабель зносило течією на берег, і він виявився нездатним самостійно утримати курс - ситуацію рятували три турецькі буксири.

Нагадаємо, раніше Путін відвідував Крим 23 грудня для відкриття руху залізничною частиною Керченського мостового переходу, що з'єднує окупований Крим із територією РФ.

Представництво президента України в Криму наголосило на протиправності запуску залізничного сполучення між окупованим Кримом і Росією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram