ГоловнаПолітика

Суд відклав апеляцію підозрюваного в убивстві Шеремета Андрія Антоненка на 10 січня

Адвокати зажадали привезти його з ізолятора.

Суд відклав апеляцію підозрюваного в убивстві Шеремета Андрія Антоненка на 10 січня
Фото: LB.ua

Київський апеляційний суд відклав розгляд скарги на арешт Андрія Антоненка, якого підозрюють у вбивстві Павла Шеремета.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, за клопотанням адвокатів Антоненка, в засіданні оголошено перерву до 10 січня, оскільки його не доправили в залу суду. Антоненко брав участь у засіданні за допомогою відеотрансляції, що, на думку адвокатів, не дає можливості повноцінно надавати йому правову допомогу.

"У такому режимі ми не можемо надавати якісну правову допомогу і вважаємо, що необхідно доставити його в суд для участі в процесі", - заявив один з адвокатів Антоненка Віталій Коломієць.

Суд почнеться об 11:30.

До цього адвокати Антоненка заявили відвід колегії суддів під головуванням судді Тетяни Фрич, оскільки та сама суддя проводила засідання у справі Яни Дугарь і буквально з одного засідання прийшла на наступне - засідання були заплановані з різницею в годину в одному і тому самому приміщенні з тим самим складом суддів. Але відвід суддів було відхилено.

Нагадаємо, що 14 грудня Печерський районний суд Києва заарештував музиканта і військового Андрія Антоненка (Riffmaster). Запобіжний захід чинний до 8 лютого 2020 року.

23 грудня апеляційний суд підтвердив запобіжний захід Антоненку, але тоді розглянули скарги не всіх адвокатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram