ГоловнаПолітика

Зеленський запросив представників Оману в Україну "для ознайомлення з перспективними проєктами"

Президент розповів про умови та переваги ведення бізнесу в Україні для іноземних інвесторів.

Зеленський запросив представників Оману в Україну "для ознайомлення з перспективними проєктами"

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з виконавчим президентом Державного генерального резервного фонду Султанату Оман Абдулсаламом аль-Муршиді.

Про це повідомляється на сайті президента.

"Під час зустрічі сторони обговорили торгово-економічне та інвестиційне співробітництво України та Оману і констатували, що нинішній рівень двостороннього інвестиційного співробітництва не відповідає наявному потенціалу, зокрема в порівнянні з динамічним зростанням торгових відносин, і погодилися з необхідністю його активізації", - йдеться в повідомленні.

Зеленський розповів аль-Муршиді про "значні можливості для інвестування в Україні".

"Президент поінформував про умови та переваги ведення бізнесу в Україні для іноземних інвесторів, створення в нашій державі сприятливого ділового середовища, привабливі сфери для інвестицій і закликав оманських партнерів взяти участь у проведенні великої приватизації в Україні", - йдеться в повідомленні.

"Оманська сторона висловила зацікавленість в активізації співпраці в інвестиційній сфері і прийняла запрошення Володимира Зеленського відвідати Україну для ознайомлення з перспективними проєктами і напрямками співробітництва", - відзначили в пресслужбі Зеленського.

Нагадаємо, 5 січня стало відомо, що Зеленський полетів на Різдво в Оман під приводом робочої поїздки. Після того, як інформація з'явилася в ЗМІ, Офіс президента написав, що глава держави відбув до Оману з робочою поїздкою рейсовим літаком за власні кошти, а також - що у нього заплановано низку зустрічей на вищому рівні.

Пізніше Офіс президента повідомив, що Зеленський зустрівся з міністром закордонних справ Оману Юсуфом бін Аляві бін Абдуллою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram