ГоловнаПолітика

"Європейська Солідарність" підготувала в СБУ запит щодо в'їзду в Україну осіб, які підтримали анексію Криму

"Закривати очі на порушення українських кордонів - це сприяти легітимізації анексії Криму".

"Європейська Солідарність" підготувала в СБУ запит щодо в'їзду в Україну осіб, які підтримали анексію Криму
Фото: facebook/Владимир Струмковский

Фракція «Європейська Солідарність» підготувала низку запитів до СБУ й до президента Володимира Зеленського про порушення українського законодавства і дозвіл на в'їзд в Україну особам, які підтримали анексію Криму, публічно називають анексований РФ півострів спірною територією і виступали на окупованій українській землі. Про це повідомила співголова фракції Ірина Геращенко.

«Зокрема, йдеться про актора «Сватів» Федора Добронравова, та про Dr. Alban, який виклав у мережу фото з президентом і подякував йому, що він в обхід заборони допоміг в'їхати в Україну», - зазначила Ірина Геращенко на своїй сторінці в мережі "Фейсбук".

«Закривати очі на порушення українських кордонів - це сприяти легітимізації анексії Криму. Це недопустимо. Неможливо навіть уявити собі, щоб будь-яка країна з такою легкістю прощала неповагу до територіальної цілісності й суверенітету, закривала очі на підспівував окупантам. А влада ще й знаходить час на зустрічі та фото з подібними персонажами», - зазначає співголова фракції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram