ГоловнаПолітика

Суд зобов'язав нардепа Дубневича носити електронний браслет ще два місяці

Процесуальні обов'язки продовжили до 22 лютого 2020 року.

Суд зобов'язав нардепа Дубневича носити електронний браслет ще два місяці

Вищий антикорупційний суд на два місяці продовжив процесуальні обов'язки щодо депутата Верховної Ради Ярослава Дубневича (група "За майбутнє"), якого підозрюють у привласненні майна.

Про це інформує пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Підозрюваного зобов'язали прибувати на вимогу детектива, прокурора і суду, повідомляти про зміну місця проживання або місця роботи, утримуватися від спілкування зі свідками, здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон, а також носити електронний засіб контролю", - йдеться в повідомленні.

Процесуальні обов'язки продовжили до 22 лютого 2020 року.

Нагадаємо, Ярослав Дубневич підозрюється в завданні збитків "Укрзалізниці" в розмірі 93,277 млн гривень (ч.5 ст.191 КК).

2 листопада ВАКС відпустив Дубневича під заставу 100 млн гривень, але 7 листопада апеляційна палата посилила запобіжний захід до утримання під вартою. Сума застави при цьому була знижена до 90 млн гривень. 8 листопада за Дубневича внесли заставу і він вийшов з СІЗО.

Ярослав Дубневич - перший депутат 9-го скликання Ради, з якого зняли недоторканність для притягнення до кримінальної відповідальності. Детальніше читайте в матеріалі LB.ua "Встигнути до листопада. Як недоторканність Дубневича розсварила «Слуг»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram