ГоловнаПолітика

"Свободу слова" Шустера за участю Зеленського подивилися понад 10 млн глядачів

Програма випереджає за популярністю своїх прямих конкурентів.

"Свободу слова" Шустера за участю Зеленського подивилися понад 10 млн глядачів
Савик Шустер
Фото: kanalukraina.tv

Програму "Свобода слова з Савіком Шустером" за участю президента Володимира Зеленського подивилося понад 10 мільйонів українців. Про це заявив генеральний продюсер Павло Єлізаров, посилаючись на дані компанії "Nielsen Україна".

Згідно з аналітикою, програма, яка вийшла в ефір після дворічної перерви, має сьогодні найбільше охоплення аудиторії - 4%, тоді як прямі конкуренти "Право на владу" і "Свобода слова" - 2,2 % і 1,8%. Також програма лідирує за середнім часом перегляду - 40:04 хвилини проти 33:06 і 18:50 відповідно.

За словами Павла Єлізарова, шоу приваблює істотний сегмент інтернет-аудиторії. "Перегляди на Youtube і Facebook становлять від 2 до 7 мільйонів на кожен випуск. І це дуже молода аудиторія, вік 60% підписників до 45 років. Охоплення випуску за участю президента Зеленського становило близько 10 мільйонів", - говорить Єлізаров.

Нагадаємо, наприкінці 2016 року Савік Шустер заявив про закриття власного телеканалу через нестачу грошей. Перед цим йому анулювали дозвіл на роботу в Україні, але заборона на працевлаштування Шустера була знята судом. У травні 2019 року він повернувся в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram