ГоловнаПолітика

Коломойський очолив наглядову раду телеканалу "1+1"

"1+1 медіа" фіналізувала структуру управління.

Коломойський очолив наглядову раду телеканалу "1+1"
Игорь Коломойский
Фото: PhtoXPress

Група "1+1 медіа" повідомила про завершення процесу децентралізації та представила оновлену структуру управління групою.

Згідно з повідомленням пресслужби "1+1 медіа", Ігор Коломойський, як головний акціонер групи, очолить наглядову раду ТОВ "ТРК "Студія 1+1".

"Новим головою правління та генеральним директором "1+1 медіа" призначено директора напрямку платного телебачення та виконавчого директора медіагрупи Ярослава Пахольчука. Олександр Ткаченко залишається почесним президентом "1+1 медіа", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, до теперішнього складу правління "1+1 медіа", який був обраний і оголошений в серпні цього року, як незалежний член входить комерційний директор ТОВ "Глобал Медіа Груп" Валерій Варениця.

Нагадаємо, 16 серпня у зв'язку з тим, що генеральний директор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко був обраний народним депутатом Верховної Ради, наглядова рада задовольнила його заяву про звільнення з посади. Водночас Ткаченкові присвоїли звання почесного президента групи, а новим генеральним директором ТОВ ТРК "Студія 1+1" з 19 серпня був призначений В'ячеслав Мієнко.

Медіахолдинг "1+1 медіа", контролює телеканали "1+1", "2+2", "ТЕТ", "ПлюсПлюс", "1+1 International", "Уніан-ТБ", "Бігуді", а також інформагентство "УНІАН", інтернет-проєкти "Главред" і "Телекритика". Холдинг також має власний виробничий департамент, в нього входять VOD-платформа "1+1 video" та Вища школа Media & Production. Основним власником групи є Ігор Коломойський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram