ГоловнаПолітика

Зеленський відвідав Алею Шехідів і український магазин у Баку

Український президент і його Азербайджанський колега вшанували пам'ять загиблих за незалежність Азербайджану.

Зеленський відвідав Алею Шехідів і український магазин у Баку
Фото: azertag.az

Президент України Володимир Зеленський під час офіційного візиту в Баку поклав квіти до "Вічного вогню" і відвідав Алею Шехідів (Шехідляр хіябани), передає місцеве ЗМІ Azertag

Український президент і його Азербайджанський колега Ільхам Гейдар огли Алієв вшанували пам'ять загиблих за незалежність і територіальну цілісність Азербайджану.

Також президенти обговорили розвиток співпраці між країнами, зокрема у сфері енергетики та інфраструктури, повідомили в пресслужбі Володимира Зеленського.

"Потрібно повною мірою використовувати унікальний транзитний потенціал наших країн і розвивати відповідну інфраструктуру. Ми погодилися активізувати співпрацю в міжнародних авіаційних, автомобільних і залізничних сполученнях", - заявив Зеленський.

Також у рамках візиту до Азербайджану український президент відвідав один з магазинів Ukrayna Mahsullari - мережі торгових точок, де продаються українські продукти. 

Фото: Telegram Zelenskiy/Official

Докладніше про те, чого очікували від приїзду українського президента в Азербайджан, можна прочитати в матеріалі LB.ua "Міркування напередодні візиту Володимира Зеленського в Баку"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram