ГоловнаПолітика

"Слуга народу" витратить на корпоратив у КВЦ "Парковий" до мільйона гривень

Витрати покриють зі спонсорських виплат.

"Слуга народу" витратить на корпоратив у КВЦ "Парковий" до мільйона гривень
Фото: Макс Требухов

Партія "Слуга народу" витратить на корпоратив у столичному ресторані CHI в КВЦ "Парковий" до мільйона гривень. Про це повідомив заступник голови фракції СН Олександр Корнієнко, йдеться на YouTube-каналі журналіста Андрія Павловського.

"У КВЦ "Парковий". Точно кілька сотень тисяч гривень. Я думаю, що до мільйона. Партія буде платити, звичайно", - заявив Корнієнко.

Повідомляють, що свято пройде 20 грудня. За словами Корнієнка, захід пройде за рахунок спонсорів.

"Партія політична, згідно із законом, може мати фінансування. Рахунок є розрахунковий, згідно із законом, є механізм, за допомогою якого фізичні та юридичні особи можуть надати партії підтримку. Ці гроші наша партія витрачала на виборчу кампанію, партія за них здійснює поточну діяльність", - додав нардеп.

Нагадаємо, в розслідуванні журналістів "Наші гроші з Денисом Бігусом" йдеться, що в третьому кварталі 2019 року донорами партії "Слуга народу" стали фірми, чиї печатки знайшли вдома в Олега Семенова - радника голови Херсонської облради Владислава Мангера, фігуранта справи про напад на активістку Катерину Гандзюк. Також політсилу фінансували компанії з ознаками фіктивності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram