ГоловнаПолітика

Лідери нормандської четвірки обговорюють проєкт комюніке

Він буде підписаний і представлений після переговорів.

Лідери нормандської четвірки обговорюють проєкт комюніке
Фото: EPA/UPG

Лідери нормандської четвірки обговорюють проєкт комюніке - спільного офіційного повідомлення. Про це розповів заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко, передає кореспондент LB.ua.

"Якщо ви знаєте, кілька годин тому розпочалася зустріч у нормандському форматі після проведення двосторонніх зустрічей. Зараз зустріч триває у форматі чотирьох лідерів, вони обговорюють проєкт комюніке, який було підготовлено до цього, проходяться по кожному його пункту", - заявив Кирило Тимошенко.

Він додав, що лідери обговорюють фінальний проєкт, який буде підписано і представлено після переговорів.

Він також зазначив, що переговори нормандської четвірки триватимуть ще кілька годин. Вони проходять в закритому форматі. Разом з президентом України Володимиром Зеленським там присутні чотири радники.

"Від України присутній міністр закордонних справ Пристайко, пан Єрмак, пан Хомчак і Демченко", - уточнив Кирило Тимошенко.

Нагадаємо, Володимир Зеленський проведе тет-а-тет переговори з президентом РФ Володимиром Путіним одразу після круглого столу нормандської четвірки в Парижі, до підсумкового брифінгу. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram