ГоловнаПолітика

Гройсман заявив про підтримку Зеленського перед нормандським самітом

Колишній прем'єр закликав не бути політиканами і не ставити підніжки президенту.

Гройсман заявив про підтримку Зеленського перед нормандським самітом
Фото: EPA/UPG

Колишній прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що українські політики повинні підтримати президента Володимира Зеленського перед самітом "нормандської четвірки", а не ставити йому підніжки.

Про це він написав у фейсбуці.

"Завтра президент Володимир Зеленський візьме участь в надважливій і надскладній міжнародній зустрічі у Франції. І це саме той момент, коли країна, як ніколи, повинна бути єдиною, а глава держави потребує підтримки суспільства і міжнародних партнерів. Момент, коли політики повинні показати, що вони державники, а не дешеві політикани, які хочуть поставити підніжку президенту як політичному опоненту", - вважає Гройсман.

Колишній прем'єр побажав Зеленському успіху в Парижі.

Нагадаємо, що на Майдані Незалежності в неділю зібралося багатотисячне віче прихильників опозиції, які прийшли, щоб застерегти президента Володимира Зеленського від надмірних компромісів на саміті "нормандської четвірки".

Одним з ініціаторів віча була партія "Європейська Солідарність" Петра Порошенка. Володимир Гройсман був прем'єр-міністром України під час президентів Порошенка і Зеленського з квітня 2016 року до кінця серпня 2019 року.

Зараз у експрем'єра є власна партія, яка називається "Українська стратегія Володимира Гройсмана".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram