ГоловнаПолітика

Гончарук: для відставок у Кабміні немає підстав

Прем'єр вважає, що минуло ще дуже мало часу.

Гончарук: для відставок у Кабміні немає підстав
Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що за результатами перших чотирьох місяців роботи уряду немає підстав для відставок. Про це прем'єр розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

Він вважає: для того, щоб зробити якісь висновки, повинно пройти більше часу, щонайменше пів року.

"Діяльність кожного з міністерств потрібно оцінювати за адекватний період, на мою думку, це мінімум пів року. Можуть бути окремі політичні заяви, майже кожного з наших міністрів атакує якась група, інтереси якої зачіпає його діяльність", - підкреслив Гончарук.

Нагадаємо, в ефірі "Сніданку з 1+1" Олексій Гончарук анонсував прийняття рішення про зміну керівництва "Укрзалізниці". Він вважає, що працівники підприємства скаржаться на "дику корупцію", оскільки менеджмент "займається своїми кишенями, а не тим, як ідуть справи в "Укрзалізниці". Так він прокоментував те, що учасники протесту звинуватили директора УЗ Євгена Кравцова в корупції.

Після цього в "Укрзалізниці" визнали наявність "корупційних факторів". Директор з питань закупівель УЗ Сергій Довгаленко зазначив, що компанія визнала це в своїй стратегії закупівель. Її стратегія передбачає розвиток структури категорійного менеджменту для забезпечення єдиного центру відповідальності за процес "від замовлення до оплати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram