ГоловнаПолітика

Радник прем'єра Голик презентував 100 попереджень для будівельників шкіл, садочків і стадіонів

Інструкція створена на основі досвіду роботи команди Дніпропетровської обласної адміністрації.

Радник прем'єра Голик презентував 100 попереджень для будівельників шкіл, садочків і стадіонів

Практичну інструкцію для перевірки роботи підрядників, які будуватимуть дитячі садки, школи та стадіони по всій Україні, презентував радник прем'єр-міністра Юрій Голик.

"Цей документ - унікальна штука. Суто практична. Вона безцінна. Для будь-якої будівельної компанії, яка будуватиме школу, садочок або стадіон", - заявив він, передає РБК.

За його словами, президент анонсував будівництво та реконструкцію 100 дитячих садків, 100 шкіл і 100 стадіонів по всій країні і дуже важливо, щоб усі ці об'єкти були зведені правильно.

Інструкція створена на основі досвіду роботи команди Дніпропетровської обласної адміністрації 2015-2019 років, де Голик обіймав посаду радника голови ОДА.

"Більше і крутіше, ніж ми в Дніпропетровській ОДА, хоч не будував ніхто і ніколи в нашій країні. Потім кров'ю, нервами, сивим волоссям, сотнями літрів випитої кави, тисячами пачок викурених сигарет, десятками тисяч кілометрів доріг, які ми проїхали, стежачи за втіленням кожного об'єкта, ми написали цей документ", - розповів радник прем'єр-міністра.

Раніше Юрій Голик заявив, що ідея президента Володимира Зеленського впродовж року побудувати по всій країні 100 шкіл, дитячих садків, стадіонів і доріг абсолютна реальна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram