ГоловнаПолітика

Корнієнко: у Богдана немає контролю над фракцією "Слуги народу"

"Окремої вертикалі управління депутатами у нього немає".

Корнієнко: у Богдана немає контролю над фракцією "Слуги народу"
Фото: president.gov.ua

Лідер партії "Слуга народа" Олександр Корнієнко стверджує, що глава Офісу президента Андрій Богдан не має окремої вертикалі управління депутатами фракції.

Про це він сказав в інтерв'ю НВ, коментуючи заяви виключенного з фракції Антона Полякова.

"Окремої вертикалі управління депутатами у нього немає. У нас діє власна вертикаль і горизонталь. Дай Бог, щоб вона ще якісно працювала. Андрій брав участь у засіданнях фракції неодноразово, але не в кожному з них. Менше, ніж у половині. Усі випадки, коли він був на фракції, - це коли на засідання приходив президент. У Андрія Йосиповича завжди активна позиція по життю і у цих справах так він себе проявляв: відповідав на питання і ставив зустрічні депутатам. Це теж нормальний процес", - зазначив Корнієнко.

Він додав, що через "турборежим" могло скластися враження, що структура влади залишається такою ж, як за Петра Порошенка, коли АП спускала свої рішення у Раду і Кабмін.

"Але зараз вже не так. Чому було схоже? Тому що все йшло від ОП. Влітку заступниками керівника ОП були нинішній глава уряду Олексій Гончарук та генпрокурор Руслан Рябошапка. Тепер вони розійшлися по окремих структурах. І зараз Офіс не дає завдань", - додав Корнієнко.

Нагадаємо, Поляков стверджує, що Андрій Богдан викликав "на килим" нардепів від "Слуги народу", які не голосували за законопроєкти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram