ГоловнаПолітика

Зеленський запропонував єгипетській компанії інвестувати в Україну

Президент зустрівся з виконавчим головою компанії Orascom Investment Holding.

Президент Володимир Зеленський обговорив з виконавчим головою компанії Orascom Investment Holding Нагібом Онсі Савірісом залучення інвестицій в економіку України.

Про це інформує пресслужба президента.

"Єгипетський бізнесмен зазначив, що радий можливості поспілкуватися з главою Української держави і розповісти йому про свою діяльність. Він повідомив, що цікавиться можливістю інвестувати в Україну", - йдеться в повідомленні.

Володимир Зеленський і виконавчий голова компанії Orascom Investment Holding Нагіб Онсі Савіріс
Фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський і виконавчий голова компанії Orascom Investment Holding Нагіб Онсі Савіріс

Зеленський подякував Савірісу за проявлену ініціативу та інтерес до інвестиційних можливостей України.

"Я чув, що ви протягом декількох років цікавилися інвестиційними можливостями в Україні, але не наважувалися (почати роботу). Зараз найкращий час", - сказав президент.

Він розповів про оновлення українського парламенту і формування нового уряду, що, на переконання Зеленського, "дозволить реалізувати структурні реформи за короткі терміни для досягнення економічного буму в країні протягом найближчих 5 років".

Фото: president.gov.ua

"Я не раз заявляв інвесторам і нашим міжнародним партнерам, що буду особисто захищати іноземні інвестиції в Україну, а уряд і парламент працюють над створенням сприятливого бізнес-клімату в нашій країні", - заявив президент України.

Серед основних змін в Україні глава держави назвав земельну реформу. Зеленський також запропонував бізнесменові розглянути можливість інвестування в банківський сектор України.

Нагадаємо, виступаючи перед учасниками Київського міжнародного економічного форуму, Зеленський назвав Україну привабливим стартапом і неограненим алмазом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram