ГоловнаПолітика

Арахамія підтвердив вихід депутата Іванісова із фракції "Слуги народу"

Нардепу запропонували довести, що він не сидів за зґвалтування.

Арахамія підтвердив вихід депутата Іванісова із фракції "Слуги народу"
Фото: Анна Стешенко

Лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що народний депутат Роман Іванісов виходить із фракції. Але він зможе повернутися, якщо доведе, що не мав судимості.

Про це Арахамія розповів на брифінгу в четвер.

"Ми домовилися з ним, що він з власної ініціативи виходить із фракції і партії. Якщо він це спростує і вся країна побачить, що це фейк, ми його заберемо назад. Якщо це підтвердиться, нехай іде у своїх справах, куди заманеться", - сказав Арахамія.

За його словами, Іванісов відправив свого помічника в Маріупольську колонію, щоб отримати в архівах підтвердження невинності. "Це 1996 рік. У реєстрі МВС нічого немає, але є реєстри Пенітенціарної служби, втім у них немає інформації до 2002 року. Там тільки паперовий вигляд", - сказав Арахамія.

Іванісов стверджує, що інформація про судимість - вкид "рівненських авторитетів", пов'язаних з нелегальним видобутком бурштину.

"Уявіть собі, як Іванісов почувається. Якщо це фейк - а його хтось насильником називає - і це не підтвердиться, буде дуже прикро. Якщо не фейк - тоді ми говоримо: пане Іванісов, зі "Слугою народу" вам не по дорозі", - додав Арахамія.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що нардепа фракції "Слуга народу" Романа Іванісова затримали 1995 року і він відбував за рішенням суду покарання у вигляді позбавлення волі за зґвалтування неповнолітньої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram