ГоловнаПолітика

Зеленський заявив, що за міжнародні відносини відповідає він, а не Коломойський

Президент прокоментував інтерв'ю Коломойського для The New York Times.

Зеленський заявив, що за міжнародні відносини відповідає він, а не Коломойський
Фото: пресс-служба президента

Президент Володимир Зеленський заявив, що за міжнародні відносини України відповідає він, а не олігарх Ігор Коломойський. Про це президент розповів на брифінгу в Очакові, коментуючи скандальне інтерв'ю Коломойського про розворот зовнішньої політики України, пише УП.

"Хотів би, щоб я як президент думав про міжнародні відносини і вектор України все-таки, а не будь-який бізнесмен. Мені здається, що це правильно. Я, уряд, суспільство, це рішення все ж державне", - відповів Зеленський на запитання про заяви Коломойського про "розворот у бік РФ".

Нагадаємо, прессекретарка президента Юлія Мендель через кілька днів після публікації інтерв'ю Коломойського для The New York Times написала у фейсбуці про те, що олігарх не має повноважень говорити від імені Офісу президента.

В інтерв'ю американському виданню Коломойський заявив, що Україні пора відмовитися від Заходу і налагоджувати відносини з Росією. Він вважає, що відновлення зв'язків з Росією стало необхідним для економічного виживання України. За його словами, рана війни через 5-10 років загоїться.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram