ГоловнаПолітика

Радник прем'єра Голик написав книгу про роботу Дніпропетровської ОДА часів Резніченка

Книга видана видавництвом «Фоліо» і доступна в продажу по всій Україні.

Радник прем'єр-міністра України Юрій Голик написав книгу про роботу Дніпропетровської ОДА під керівництвом Валентина Резніченка в період з 2015-го по 2019 рік під назвою «Нескінченність не для слабаків. Книга про менеджерів, які хакнули систему держуправління».

«Ця книга написана потом, кров'ю, нервами, здоров'ям і досвідом сотень людей. Ця книга написана не мною. І не про мене. Ця книга написана нами. Всіма тими, хто єдиною командою зробив фізично те, що ніхто ніколи в жодній ОДА не робив. І про нас. Людей, які дали фізично відчутний результат, незважаючи ні на що», - написав Голик у своєму Facebook.

За 4 роки роботи ОДА в області було реалізовано сотні інфраструктурних проєктів: від ремонту доріг, лікарень, шкіл і дитячих садків до будівництва нових спортивних об'єктів і систем альтернативного опалення. Голик у цей час був радником Резніченка та одним з ініціаторів та ідеологів розвитку інфраструктури регіону.

«Ця книга про менеджмент. Нудний, банальний, щоденний менеджмент. Але насправді вона про людей. Про людей, їхні долі й устремління. Про простих людей, які волею випадку потрапили в барвистий світ держуправління і хакнули його, змусивши давати фізично відчутний результат», - зазначив Голик.

У цей час він як радник голови Кабміну залучений до реалізації нового проєкту, ініційованого президентом Володимиром Зеленським: будівництво по всій країні по 100 шкіл, дитячих садків, стадіонів і доріг.

Книга Юрія Голика видана видавництвом «Фоліо» і доступна в продажу по всій Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram