ГоловнаПолітика

Кабмін затвердив свого нового представника в Раді

За комунікацію уряду і парламенту відповідатиме Олена Шуляк.

Кабмін затвердив свого нового представника в Раді
Олена Шуляк
Фото: Сергей Нужненко

Кабінет Міністрів України призначив представницею уряду у Верховній Раді народного депутата України Олену Шуляк.

Про це повідомляє пресслужба уряду.

Як зазначається, Олена Шуляк є заступником голови Комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

"Співпраця парламенту і уряду є критично важливою умовою для ефективних і якісних змін у країні. Наше завдання - пояснювати важливість та позитивні наслідки запропонованих нами змін, щоб народні депутати, маючи всю необхідну інформацію, могли донести до своїх виборців і підтримати ініціативи Кабінету Міністрів під час голосування на пленарних засіданнях. Олена за час роботи у ВР вже продемонструвала відмінні результати в цьому напрямку. Переконаний, що наша співпраця буде дуже ефективною і матиме конкретні результати", - заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Раніше 15 листопада представниця Кабінету Міністрів у Верховній Раді Ірина Верещук відмовилася від цієї посади. Вона вирішила скласти повноваження, оскільки не знайшла спільної мови з прем'єр-міністром. "Ми не спрацювалися", - заявила Верещук.

Нагадаємо, що LB.ua повідомив про можливість відставки Верещук ще 13 листопада, коли вона відмовилася підтримати запуск ринку землі, на якому наполягає уряд.

Олена Шуляк є одним з 15 заступників голови фракції "Слуга народу". У квітні 2015 року була кандидатом на посаду глави Державної фіскальної служби України, подавала заявки в електронній формі на участь у конкурсній процедурі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram