ГоловнаПолітика

В'ятрович звинуватив керівництво Ради в затягуванні його присяги як депутата

Разумков сказав, що в нього поки що немає документів від ЦВК.

В'ятрович звинуватив керівництво Ради в затягуванні його присяги як депутата
Владимир Вятрович
Фото: Макс Левин

Обраний до ВР за партійним списком "Європейської Солідарності" ексголова Інституту нацпам'яті Володимир В'ятрович заявив, що керівництво Ради затягує його присягу як депутата. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Здивований керівництвом Верховної Ради, яке не готове, щоб я сьогодні склав присягу, незважаючи на те, що всі документи вже вранці були у Верховній Раді", - сказав В'ятрович журналістам у п'ятницю в Києві.

"Я думаю, що це продовження історичної позиції частини депутатів "Слуги народу", які категорично не хочуть мене бачити в парламенті", - резюмував він.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, своєю чергою, заявив, що в нього поки що немає документів від ЦВК.

"У мене є інформація про рішення Центральної виборчої комісії, але станом на зараз у мене немає цих документів. Будуть документи - будемо приводити народних депутатів до присяги", - сказав він на пленарному засіданні.

Нагадаємо, 12 листопада Верховна Рада проголосувала за дострокове припинення повноважень народного депутата Ірини Луценко. Передбачалося, що місце Луценко в Раді може зайняти Наталія Бойко, яка була під №24 у партійному списку. Однак вона відмовилася від мандата на користь ексголови інституту нацпам'яті Володимира В'ятровича, зробивши це заради роботи в сфері енергетики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram