ГоловнаПолітика

Підозрюваного у справі про закупівлю бронежилетів заарештували на гауптвахті з альтернативою застави (оновлено)

Сергію Почтаренку суд обрав заставу у понад 76 млн грн.

Підозрюваного у справі про закупівлю бронежилетів заарештували на гауптвахті з альтернативою застави (оновлено)
Сергей Почтаренко в суде
Фото: Макс Левин

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід першому заступнику начальника Головного управління розвитку та супроводу матеріального забезпечення ЗСУ у справі про закупівлю Збройними силами неякісних бронежилетів.

Згідно з рішенням суду, Сергій Почтаренко перебуватиме під арештом на гауптвахті з альтернативою у понад 76 млн грн застави, повідомляє 5 канал.

Як повідомив у коментарі LB.ua адвокат Георгій Тігішвілі, ще одному підозрюваному - Василю Саковцю - суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Стосовно Михайла Каморянського суд вирішить завтра.

Раніше 13 листопада суд відпустив під домашній арешт одну з підозрюваних у справі про закупівлю бронежилетів для потреб Міністерства оборони - заступника начальника головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних сил Ольгу Капінус.

Нагадаємо, напередодні Печерський райсуд Києва заарештував на 60 днів з правом внесення 76 млн гривень застави одного з підозрюваних у цій справі - начальника Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних сил Дмитра Марченка. Чотирьом іншим підозрюваним суд не зміг обрати запобіжного заходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram