ГоловнаПолітика

НАБУ завершило розслідування недекларування авто ексголовою НАЗК Корчак

Матеріали передадуть у суд.

НАБУ завершило розслідування недекларування авто ексголовою НАЗК Корчак
Фото: ТСН

Національне антикорупційне бюро України завершило розслідування за фактом недекларування майна колишньою головою Національного агентства з питань запобігання корупції Наталією Корчак.

12 листопада підозрюваній і її адвокатам відкрили для ознайомлення матеріали кримінального провадження, після чого буде складено обвинувальний акт, а справу передадуть до суду. Про це повідомили у пресслужбі НАБУ.

"Слідство встановило, що колишня член НАЗК не внесла в декларацію за 2016 рік відомості про авто, яке було в її постійному користуванні. Цю машину придбала матір її чоловіка за 544, 39 тис. гривень, але на 31 грудня 2016 року майно перебувало в користуванні ексчиновниці та її чоловіка", - уточнили в НАБУ.

В агентстві додали, що розслідували цю справу з жовтня 2017 року. Нагадаємо, що справу порушили після виходу розслідування "Наших грошей з Денисом Бігус". Журналісти з'ясували, що куплений у жовтні 2016 року автомобіль Skoda постійно стояв на паркомісці Корчак. Однак у декларації за 2016 рік чиновниця не вказала ніяких автомобілей. Чоловік голови НАЗК у спілкуванні з журналістами говорив, що "автомобілем ніхто не користувався" до початку 2017 року.

У жовтні 2019 року Наталії Корчак повідомили про підозру

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram