ГоловнаПолітика

Зеленський пообіцяв заборону продажу землі іноземцям у підсумковій редакції закону

Чимало депутатів фракції наполягали на тому, щоб відкласти закон.

Зеленський пообіцяв заборону продажу землі іноземцям у підсумковій редакції закону
Фото: depositphotos

Президент Володимир Зеленський на фракції "Слуги народу" пообіцяв заборону на продаж землі іноземцям у підсумковій редакції законопроєкту №2178-10. Про це LB.ua заявило джерело у фракції "Слуга народу".

«На фракції сьогодні був президент, переконував нас у необхідності прийняти в першому читанні законопроєкт про продаж землі в редакції аграрного комітету і авторства Миколи Сольського (Прим.: з нормою про можливість купівлі землі іноземними компаніями, які працюють в Україні понад два роки або з 2024 року для юросіб з іноземними бенефіціарами)», - повідомив депутат.

Він додав, що "на фракції були не всі наші депутати, але все одно було багато тих, хто наполягали на тому, що потрібно відкласти закон. Але це не особливо схвилювало керівництво. Президент переконував, що до другого читання законопроєкту виправлять усі моменти, які викликають найбільше побоювань. Передусім це стосується права купівлі землі іноземцями. У підсумку велика частина фракції проголосувала за те, що будемо підтримувати законопроєкт у першому читанні", - зазначив співрозмовник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram