ГоловнаПолітика

У ВАКС оголосили обвинувальний акт експрокурору Сусу

У засіданні оголошено перерву до 13 грудня.

У ВАКС оголосили обвинувальний акт експрокурору Сусу
Дмитрий Сус

У Вищому антикорупційному суді за участю прокурора САП відбулося судове засідання у справі про обвинувачення колишнього заступника начальника департаменту - начальника управління з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України Дмитра Суса.

Пресслужба САП інформує, що на засіданні 11 листопада прокурор оголосив обвинувальний акт Дмитру Сусу. Крім того прокурор і адвокат виступили зі вступними промовами.

Серед іншого, судді визначили порядок і обсяг дослідження доказів у справі. Після чого було оголошено перерву до 10:00 13 грудня.

Дмитро Сус звинувачується в декількох епізодах привласнення, заволодіння, розтрати чужого майна на загальну суму понад 1,2 млн грн шляхом зловживання службовим становищем, а також у декларуванні недостовірних даних (ч. 3, 4, 5 ст. 191 та ст. 366-1 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати посади терміном на три роки з конфіскацією майна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram