ГоловнаПолітика

У нардепа Дубінського виявилося 24 квартири і 17 автомобілів

Парламентарій наразі не задекларував майна.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський заявив, що декларуватиме своє майно навесні 2020 року.

Журналісти програми "Наші гроші" від проєкту BIHUS info вирішили допомогти нардепу, який боровся з корупцією в українському політикумі, і "зібрали в купу всі його квартири, машини, маєтки і навіть нерухомість і люксовий автопарк мами".

Хоча сам Дубінський раніше заявляв, що їздить на авто 2006 року випуску, насправді, найчастіше він з'являється на Land Cruiser 2013 року, вартістю близько 50 тисяч доларів, який записаний на матір політика.

Фото: скрін відео

Крім того, за останні 5 років Дубінський придбав 10 нових автомобілів, сім з яких - марки "Mercedes". Також в автопарку політика є "Porsche" і "Honda". Їздить він з водієм і двома охоронцями.

Фото: скрін відео

У матері нардепа за останні 5 років з'явилося сім елітних авто, зокрема "Maserati". Кількість і клас автомобілів Дубінський пояснив тим, що "мама любить швидкість".

скрін відео
скрін відео

Також у нардепа виявилася величезна кількість нерухомості. З 2014 року йому належать дві квартири в будинку на Подолі біля 5-зіркового готелю "Fairmont". У 2016 році їх оціночна вартість становила 0,5 млн доларів США.

скрін відео
скрін відео

Також нардепу належать 6 земельних ділянок у селі Хотів Київської області, будинок у Солом'янському районі столиці, квартира в ЖК "Французький квартал" на Печерську і квартира на Теремках у Києві. Ще сімома квартирами володіє дружина Дубінського Леся Цибко.

Фото: скрін відео

19 об'єктів нерухомості (квартири і гаражі по всьому Києву) належать матері Дубінського Аллі Березовській.

Фото: скрін відео

Раніше Дубінський пройшов перевірку на поліграфі у зв'язку зі скандалом з нібито проплаченим голосуванням проти антикорупційного законопроєкту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram