ГоловнаПолітика

Міністри розповіли, через що найбільше сперечалися на Кабміні

Одна з суперечок відбулася на відкритому засіданні Кабміну між Аваковим і Гончаруком

Міністри розповіли, через що найбільше сперечалися на Кабміні
Фото: kmu.gov.ua

Найбільше члени Кабінету Міністрів сперечалися під час обговорення проєкту бюджету.

Про це йдеться в матеріалі LB.ua.

"З бюджетом класична ситуація: всі хочуть більше за своїм напрямком, а ресурси обмежені", - розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Водночас міністр у справах ветеранів і переселенців Оксана Коляда запевняє, що навіть фінансове питання не розсварило чиновників.

"Ми всі постійно збиралися разом, розповідали, у кого які гарячі потреби. Коли вирішували питання дофінансування тих чи інших програм, то радилися всі разом і всі разом приймали рішення. Для мене це такий показовий аспект злагодженості роботи Кабміну", - зазначила Коляда.

Одна з суперечок між членами уряду сталася на відкритому засіданні Кабінету Міністрів, яке провели в Маріуполі 28 жовтня. Так, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не підтримав складу конкурсної комісії з відбору голови Національного агентства з питань запобігання корупції. До неї увійшли, зокрема, активісти Віталій Шабунін, Ольга Кобилинська і Катерина Риженко, які неодноразово критикували Арсена Авакова. Голова МВС зазначив, що "дуже обережно ставиться до таких наглядових громадських організацій". Більшість міністрів усе ж підтримали такий склад комісії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram