ГоловнаПолітика

Зеленського в Тернополі зустріли криками "ганьба"

Президент приїжджав у місто представляти нового губернатора.

Фото: facebook.com/tarasTYLAsavchuk

Президента Володимира Зеленського, який у п'ятницю приїхав до Тернополя представляти нового губернатора, при вході в будівлю обласної адміністрації зустріли криками "ганьба".

Відео зустрічі, яку влаштували представники "Національного корпусу" і руху "Ні капітуляції", оприлюднив місцевий журналіст Тарас Савчук.

"Не ліпшими були й проводи", - додає місцеве видання "0352".

Президента оточили агресивно налаштовані молоді люди з вимогою відповісти на питання, чий Крим, чий Донбас і як будуть покарані депутати зі "Слуги народу", котрі освистали депутатку-добровольця Яну Зінкевич.

Зеленський сказав, що з політичною орієнтацією у нього все гаразд, Крим і Донбас для нього - це Україна.

"А щодо вигуків, то потрібно буде як слід вивчити це питання. Я вважаю, що не можна у Верховній Раді кричати «ганьба!». Я коли сьогодні заходив, внизу мені теж кричали «ганьба!». Я ж не нижче від народного депутата, це неправильно таке кричати. Мені так здається. По Яні - я розберуся, що там було, я не бачив. Може, депутати не до неї кричали", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, що напередодні голова Офісу президента Андрій Богдан в інтерв'ю "Українській правді" розповів, що Зеленський "дуже болісно сприймає" критику і втомився від негативу.

Минулого тижня в The New Yorker вийшла велика стаття про Зеленського, в якій лайкозалежність названо однією із слабкостей президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram