ГоловнаПолітика

Нефьодов відповів на слова Богдана про погані результати на митниці

Голова Офісу президента заявив, що Нефьодову "не дуже вдається".

Нефьодов відповів на слова Богдана про погані результати на митниці
Максим Нефьодов
Фото: mignews.com.ua

Голова Державної митної служби Максим Нефьодов відповів на слова голови Офісу президента Андрія Богдана про погані результати на митниці.

В інтерв'ю "Українській правді" Богдан сказав, що Нефьодову "зараз не дуже вдається, або, скажімо так, дуже не вдається" на новій посаді.

Нефьодов у відповідь повідомив, що митні платежі за липень-жовтень зросли на 2,4% порівняно з аналогічним періодом 2018 року.

Фото: facebook.com/max.nefyodov

"Ось динаміка митних платежів за той час, поки наша команда створює нову митницю. При цьому вартість оподаткованого імпорту за цей час знизилася на 0,8% (газ і нафта падають у ціні на світових ринках). То хто запускає міф, що "Нефьодову не дуже вдається?" - написав Нефьодов у фейсбуці.

"Моє завдання просте як двері - будувати митницю, яка працює за законом, а не за телефонним правом. Яка користується довірою суспільства. Яка платить співробітникам адекватні зарплати - але й карає всіх неадекватний у власних лавах. Яка працює швидко і непомітно для білих імпортерів-експортерів", - написав начальник Митної служби.

Нагадаємо, що Нефьодова призначили на посаду голови Державної митної служби в липні 2019 року. До цього він чотири роки працював на посадах заступника та першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram