ГоловнаПолітика

Україна готова прискорити підготовку до членства в НАТО, - Зеленський

Україна готова до отримання ПДЧ.

Україна готова прискорити підготовку до членства в НАТО, - Зеленський
Фото: Макс Левин

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова прискорити підготовку до членства в НАТО і на практиці готова довести про готовність отримання плану дій для членства (ПДЧ) в Альянсі. Про це повідомляє "Інтефакс-Україна".

"Ми готові ще ближче співпрацювати з Альянсом і прискорити підготовку до членства в НАТО, не знімаючи з порядку денного можливість приєднання України до ПДЧ. Ми готові вже сьогодні практичною роботою доводити, що Україна заслуговує на такий формат відносин з Альянсом", - сказав Зеленський на пресконференції з Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом.

Він також повідомив, що під час засідання Комісії Україна-НАТО сторони домовилися про оновлений консолідований пакет проєктів.

"Сьогодні ми домовилися про оновлений консолідований пакет проєктів і практичних заходів, обговорили перспективи нашої співпраці в рамках програми розширених можливостей НАТО", - додав президент.

Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні Комісії Україна - НАТО в Києві, Столтенберг повідомив, що НАТО ніколи не визнає незаконну анексію Криму Росією. Крім того, він виступив у ВР

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram